Nya amigo täcken på ingång !! :D

Då har han slösat en massa pengar på att beställa 3 nya regntäcken till Naimen. Det var verkligen välbehövt föör inga av hennes täcken håller tätt.:( så tidigare idag fick jag åka  o ta in en dyngsur och iskall häst! men nu ska hon allt hålla sig torr. ska bli spännande o se hur dom ligger på henne med, aldrig haft med tre stjärningen ist för bogväcket . Men nu måsta jag säga godnatt! hoppas på finit väder så man kan fota lite till helgen!


Dressyr suget börjar hugga tag i mig!

Jag har börjat känna mer och mer sug efter att tävla lite dressyr, se om man kan starta nån LB i oktober/november. Har dock lite att jobba på, dels hennes vänster sida i galoppen, hon blir lätt spänd när vi åker iväg och rider och då blir vänster sidan extra spänd. Det gör i sin tur att hon bytter väldigt lätt till korsgalopp, så blir att jobba mer vänstergalopp, framförallt att göra snett igenom i vänstergaloppen och så behöver jag lära mig att memoerera programmet noggrant! Här är en bild från vår första dressyrtävling för 3 år sen, haha ser ut som tandpetare både hon och jag! :P


Sitter och dreglar över två plagg jag vill införskaffa.

Mitt absolut favorit märke är ju Kingsland och kolla nyss på vinterns plagg, den här tröjan och vinter jackan är två plagg jag vill införskaffa nu in på hösten och till vintern! Dom är så snygga och verkligen min färg!


Gårdagens ridpass.

Igår var andra gången jag satt upp på hästryggen efter min skada och det var extremt efterlängtat kan jag meddela. Planen för ridpasset var att ta en lång ute ritt i skogen, men med det fina vädret tog jag med kameran så mamma kunde ta några bilder på banan innan jag red iväg. Naima kändes fräsh och pigg så tyckte inte hon skulle behöva gå på banan o dega för länge. Kände att både hon och jag var sugna på att få ta en lång galoppsträcka i skogen, och så blev det kan jag lova! Tror nästan att vi flög fram till och från, trodde att det skulle göra av med hennes energi till idag för Jonzon och Alex var med i stallet och skulle få rida henne. Det blåste nått hemskt så Naima blev väldigt pigg i stormen så hon befann sig mer i luften än på marken. Men både Alex och Jonzon redde ut det ändå som tur var! Här kommer iaf några bilder från gårdagen som mamma tog.

Bilderna är Fotograferade av min mamma och är tagna den 27 Augusti 2011


Första inlägget fick även bli ett foto inlägg.

Tack vare min skadade hand har jag under 2 veckors tid inte kunnat rida, så när iaf handen var stödbar för kameran så testade jag med att ja några enklare bilder på Naima. Jag vet att jag inte har några direkta läsare ännu men tänkte ändå nämna att det är fritt fram att ställa frågor om henne, är alltid trevligt! Den här dagen som jag fotograferade henne var hon ovanligt villig att se snygg ut, vanligtvis så vill hon gärna gömma sig för kameran. Vid intresse för länk byte, skriv en kommentar eller skicka ett mejl!

Bilderna är fotograferade av mig Emelie Sundberg och togs den 22 Augusti 2011